Hudföryngring med microneedling

Ansiktsrynkor börjar komma fram då bland annat hudens kollagen tunnas ut. Det är en del av den naturliga åldringsprocessen som även kan uppkomma från kisande, solen, rökning och skrattande. Vid 35 års ålder har vi redan tappat hälften av vårat kollagen i huden.

Hudföryngring med microneedling riktas mot regleringen av 3 viktiga hudceller, keratinocyt, melanocyt och fibroblast, utan att äventyra integriteten i epidermis. Resultatet är smidigare, fastare och yngre hud.

Proceduren med Dermapen kan genomföras på ett säkert sätt på alla hudtyper och hudfärg. Dermapen behandlingen rekommenderas i kur om 3-6 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum.

Fortsatt hemmabehandling kan göras med 0.2 microneedling roller i samband med rekommenderade produkter.
Vi åldras inte över natten

Så här går det till

Under behandlingen kommer du att uppleva ett visst obehag som kan variera beroende på behandlingens intensitet. Den känns olika från person till person. Vi slutar behandlingen med att lägga en speciell mask/serum anpassad efter din hudtyp.

Under några timmar efter behandlingen kommer du att uppleva en värmekänsla på det behandlade området och en rodnad syns.

Mellan behandlingarna rekommenderar vi speciella krämer för hemmabruk, både dag och nattkräm. Dom kan du köpa på kliniken. Vi rekommenderar inte att du aktivt solar och när du vistas utomhus är det viktigt att du använder hög solskyddsfaktor, minst SPF 30 under minst två veckor för att undvika sidoeffekter som t.ex. pigmentfläckar.

Hudföryngring med Dermapen

Behandlingen börjar med högfrekvensstimulering som värmer huden i djupet och som resultatet ökar cellernas aktivitet och ämnesomsättning. Sedan förbereder vi huden med en kemiskpeeling som hjälper huden att stöta av döda hudceller från hudytan. Därefter utförs microneedling med Dermapen och näringspreparat kommer att slussas in i huden. Vi avslutar behandling med Hyla Active Mask – återfuktning och helande sheet mask rik på hyaluronsyra, Vitamin B5, mm.

och följs av en laserstimulering efter 2-4 dagar. Hudens kondition fortsätter att förbättras under 6-12 månader efter sista behandlingen och resultatet kan betraktas som permanent.

Fortsatt hemmabehandling kan göras med 0.2 microneedling roller i samband med rekommenderade produkter.

Klicka här för att läsa om hudåtstramning med Tri-Active laserstimulering på vår hudvård sida.

Microneedling hudföryngring

*ansikte och hals 100 min 3 000 kr
*ansikte, hals och dekolletage 130 min 3 500 kr

*ingår återbesök med 25 min laserstimulering behandlingen.

Dermapen Klassisk

Huden rengörs och lätt masseras med mikropolerande peel. Därefter utförs microneedling med Dermapen och näringspreparat kommer att slussas in i huden. Vi avslutar behandling med Hyla Active Mask – återfuktning och helande sheet mask rik på hyaluronsyra, Vitamin B5, mm.

ansikte 45 min 1 800 kr
ansikte och hals 60 min 2 400 kr
ansikte, hals och dekolletage 75 min 2 900 kr

Dermapen

Om Dermapen3

DermapenTM var den första microneedlingspennan på marknaden och är fortfarande marknadsledande världen över.

Med sin unika vertikala teknik, 12 tunna och sterila engångsnålar, en stark motor och en automatiskt vibrerande funktion, skapar DermapenTM upp till 1300 mikrokanaler i huden per sekund. De behandlingspreparat man använder kan därför effektivt penetrera huden för optimalt upptag och effekt.

DermapenTM var den första microneedlingspennan på marknaden och är fortfarande marknadsledande världen över.

Med sin unika vertikala teknik, Dermapen 4 består av 16 stycken nålar, istället för tidigare 12. Pennan kan göra upp till 120 slag/sek vilket betyder upp till 1920 mikrokanaler/sek. AOVNTM (Advanced oscillation vertical needling) teknologin utvecklas i Dermapen 4 med hastigheten, styrkan, precisionen och säkerheten.

Behandlingen slutförs ännu snabbare med den nya pennan vilket ger en mer effektiv och komfortabel behandling. De behandlingspreparat man använder kan därför effektivt penetrera huden för optimalt upptag och effekt.