Händer

Glöm inte bort att ge dina händer det lilla extra!

Snygga och välskötta händer är viktigt för ett bra helhetsintryck. För att kunna hålla händer och naglar i gott skick rekommenderas regelbunden manikyr.

Händer och naglar påverkas särskilt under vinterhalvåret och torrhet, sprickor, missfärgning och naglar som skivar sig är exempel på problem vi kan stöta på.

Förvandla dina händer så att de blir som nya genom en manikyr. En manikyr består av rengöring av händer, naglar och nagelband. Behandlingen avslutas med handmassage och lackning.

Händer - Spring Hudvård

Gel naglar

För gelénaglar används en speciell UV-lampa för att härda materialet. Gelén byggs oftast på i flera lager och det tar ca 2 min för varje lager att härda. Det UV-ljus som används är UVA, det är inte skadligt och du får ingen solbränna som många kan tro.

Permanent nagellackning som Shellac är en gelé och som används som en lack i tunna lager och härdas.  Den kan ge en hållbarhet i upp till 2 veckor.

Om du vill förstärka dina egna naglar eller laga din egen nagel om den går sönder använder man gel i tjockare lager.  Den håller längre en permanent nagellackning, mellan 3-5 veckor.

Tiden mellan regelbundet besök är individuellt.  Den avgörs ofta av hur fort naglarna växer men det kan påverkas också hur naglarna utsätts för olika former av slitage.

Manikyr 60 min 650 kr
Manikyr med permanent lack 70 min 700 kr
Nagelförstärkning med gel 90 min 800 kr
Gel borttagning+ mini manikyr 25 min 350 kr