Massage

Ta hand om dig och din kropp

Massagen mjukar upp spända muskler, ökar blodgenomströmning, och har en lugnande effekt på nervsystemet, stärker immunförsvaret och motverkar

Regelbunden massage motverkar stress, trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Det kan vara att du har ett specifikt problem eller att du vill ha avkoppling och komma ned i varv. Du kan välja bland våra olika massagetekniker eller om du vill ha en blandning. I ett inledande samtal kommer vi överens om vad Du behöver just idag.

25 min 550 kr
45 min 650 kr
60 min 780 kr
90 min 1 100 kr
120 min 1 500 kr

Massage - Spring Hudvård

Hot Stone massage

Hot Stone massage ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande. Effekt blir mer intensiv vid användning av de inoljade varma stenar som en förlängning av massörens händer.

Lavastenar har en förmåga att bevara värme. Värmen från de heta stenarna stimulera ditt nervsystem och blodomlopp och får dina muskler att slappna av.  Den värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress och på så sätt återställa kroppens balans.

Terapeutisk massagebehandling

Muskelspänningar och muskelknutor behandlas med djupgående massage, triggerpunkter och stretching av olika muskelgrupper.

Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt. Du kan få hjälp med olika problem som musarm, ryggskott, nack- och ryggproblem osv.

Rekommenderas en gång i veckan tills smärtan minskat och rörligheten ökat. Därefter underhålls massagen ca en gång i månaden.

Shiatsu

Massage - Spring HudvårdShiatsu massage är en japansk massageteknik som liknar akupressur som utförs med fingertyck och handtryck. Djup tryck blandas med värmande beröring, stretching och varsamma justeringar i ett dynamiskt och lugnt flöde.

Behandlingen följer kroppens meridianer där kroppens livsenergi- Qi genomströmmar. När man är frisk, flöde passerar harmoniskt genom kroppen men vid sjukdom förekommer blockeringar och obalans i kroppen uppstår.  Shiatsu hjälper återställa balansen i kroppen.

Shiatsubehandlingar ger ökad självinsikt, kroppsmedvetenhet, mental stabilitet och välbefinnande.